Over ons

Wimpersalon is opgericht in 2010 en heeft zich ontwikkeld tot een professioneel opleidingsinstituut en een online webshop met een zeer uitgebreid assortiment producten.

Sinds 1 april 2018 is Wimpersalon overgenomen door Chantal Bouwhuis die vanaf het begin bij Wimpersalon betrokken is geweest. Chantal heeft meerdere certificaten voor wimperstylisten zowel nationaal als internationaal.

De naam van het bedrijf is inmiddels veranderd in I love ith en de webshop heeft een make-over ondergaan. Het assortiment is breder geworden, onder meer door het bieden van professionele cosmetica en vernieuwende producten die aansluiten op internationale trends.

Chantal heeft een eigen salon en groothandel in Rotterdam. Hier ben je meer dan welkom om deel te nemen aan diverse cursussen en trainingen.

Er is steeds meer vraag naar professionele wimperstylisten. Wil jij deelnemen aan dit succes en carrière maken als professional? Investeer dan in je toekomst en volg bij ons de opleiding One by One wimperstylist. Na deze intensieve trainingsdag kun je direct aan de slag, want bij de cursus is een uitgebreid starterspakket ter waarde van € 150,-  inbegrepen.

Ben je een erkend wimperstylist en wil je naar een hoger niveau als master? Trek nog meer klanten aan en volg de opleiding Master Lash Styling.

Helemaal hot in Nederland is de 2D-9D techniek met Russian Volume. Wimpersalon heeft dé opleiding en dé beste producten om als specialist te excelleren en de trend te bepalen.

Sommige vrouwen willen hun eigen, natuurlijke limpers liften. Op dit moment is dit een erg populaire behandeling in Nederland. Hiervoor kan je bij ons een opleiding Lash Lifting volgen. Je wordt opgeleid met het prachtig Europese merk InLei en hierna ben je gecertificeerd Lash Lifting Stylist.
Alle producten die worden gebruikt tijdens je opleiding kunnen ingekocht worden via de webshop.

De opleidingen worden gegeven in onze moderne trainingsruimten. Er is plaats voor maximaal drie cursisten, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient en nodig heeft. Wimperstyliste is een moeilijk vak, maar met genoeg oefening en doorzettingsvermogen word je vast een hele goede!

Wil je meer weten over onze cursussen? Neem dan contact op met Chantal Bouwhuis, [email protected] of 06-23226926 (Whatsapp is mogelijk)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »