Klantenservice
1 Algemeen
1.1 Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn valse wimperhaartjes die aan wimpers worden bevestigd om ze meer volume te geven. Je kunt één haartje aan één wimper bevestigen (One by One). Gevorderden kunnen de 2D-9D techniek, waar meer haartjes aan één wimper worden bevestigd. Wimpersalon geeft voor alle technieken opleidingen.

1.2 Ik ben helemaal nieuw in de wimperbranche. Waar moet ik beginnen?

Wimperextensions zijn hot in Nederland en er is een grote vraag naar professionele wimperstylisten. Je kunt zonder vooropleiding starten met onze basiscursus One by One wimperextensions om te ervaren of je het werk leuk vindt. Na deze cursus kun je gelijk aan de slag in je eigen wimpersalon, omdat je ook een uitgebreid starterspakket bij deze cursus is inbegrepen.

1.3 Heb ik een vooropleiding nodig?

Nee, je hebt geen vooropleiding nodig.

1.4 Waarom moet ik de opleiding bij I love ith volgen?

I love ith heeft alleen docenten die meerdere certificaten hebben. Je krijgt na afloop van de opleiding een erkend certificaat, waarmee je je klanten garandeert dat je professioneel en veilig werkt.

Je leert tijdens de opleiding werken met het bekende merk I love ith. Hoogwaardige wimperextensions tegen een scherpe prijs met de beste service. 

En je kunt je blijven ontwikkelen bij I love ith. Kijk naar ons opleidingsaanbod.

1.5 Hoe lang duurt een cursus?

Elke cursus start en eindigt op een andere tijd. Onder het kopje ''opleidingen'' boven aan de pagina, vind je alle informatie die je nodig hebt voordat je aan de opleiding begint.

1.6 Welke prijzen kan ik aan mijn klanten vragen?

De prijzen die je kunt vragen zijn afhankelijk van je ervaring en de regio waarin je werkt. Gevorderde wimperstylisten vragen minimaal € 75,- voor de eerste behandeling. Bij de Russion Volume techniek is dat ongeveer € 89,-, omdat er meer wimperextensions worden gebruikt.

Het voordeel is dat klanten regelmatig bij je terugkomen voor het opvullen. Dan kun je ongeveer rekenen:

Opvullen na 2 weken €30,-
Opvullen na 3 weken €35,-
Opvullen na 4 weken €40,-

Tijdens de cursus zullen wij je ook een persoonlijk advies geven!

1.7 Waar wordt de cursus gegeven?

I love ith heeft een eigen moderne trainingslocatie in Rotterdam. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Adres

I love ith

Stuttgartstraat 34-36

3047 AC Rotterdam

1.8 Wat moet ik regelen, voordat ik de cursus ga volgen?

Eigenlijk vrij weinig! Voor sommige opleidingen neem je een eigen model mee (zie programma opleidingen). Een model maakt gelijk reclame voor je nieuwe wimpersalon. Lukt het niet om een model mee te krijgen? Laat het ons dan tijdig weten zodat wij er een voor je kunnen regelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »