Russian Volume wimperextensions Rotterdam

De Russian volume techniek is een heel andere techniek dan de One by one techniek. Waar er bij de One by one techniek één wimperextensions per één natuurlijke wimper wordt geplaatst, worden er bij de Russian volume techniek 2 tot 10 haartjes per één natuurlijke wimper gebruikt. De haartjes van de Russian volume wimperextensions zijn 0,07 - 0,05 of 0,03 mm dik, afhankelijk van hoe vol en glamorous u uw wimperextensions wilt hebben. 

Ook is de Russian volume techniek zeker geschikt voor een natuurlijke set, deze kan zelfs natuurlijker ogen als de One by one techniek, omdat de haartjes veel dunner zijn. Deze techniek wordt ook sterk aangeraden als u dunne, korte natuurlijke wimpers heeft. De draagkracht die uw natuurlijke wimper in dit geval heeft is velen malen minder als dat u sterke natuurlijke wimpers heeft. Doordat de wimperextensions bij de Russian volume techniek zó licht zijn, kunt u deze gemakkelijk dragen.

 

Russian volume wimperextensions bij I love ith

Onze wimperstyliste heeft meerderen certificaten voor deze techniek en is een professional in haar vak. Samen zullen jullie kijken wat het beste voor uw wimpers is en wat het beste bij uw wensen aansluit. Natuurlijk tot glamorous, kort tot lang, alle mogelijkheden zijn bij I love ith beschikbaar.

 

Hoe onderhoud u Russian volume wimperextensions?

Het is noodzakelijk om uw wimperextensions 3 maal per week te reinigen met de daarvoor speciaal bijbehorende cleansing foam. De cleansing foam is speciaal gemaakt om uw wimpers te reinigen.

Uw wimpers beschermen uw ogen, zodat hier niks in komt. Bij de cleansing foam krijgt u een borsteltje waarmee u goed tussen de wimperextensions kunt komen en echt alle viezigheid er uit wast.

Als u uw wimperextensions niet goed reinigt is er kans op diverse oogontstekingen en -infecties. Ook kan er wimperluis optreden als u de wimperextensions niet goed reinigt.

 

Behandeling in Rotterdam boeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »