One by one wimperextensions Rotterdam

Bij de Classic One by One wimperextensions wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. De wimperextensions worden gemaakt van zijde en zijn dus super zacht. De wimpers hebben een natuurlijke glans, waardoor deze niet extreem nep lijken. Het is wel belangrijk dat u de wimpers thuis blijft onderhouden met een cleansing foam en dagelijks borstelen met het borsteltje welke u mee krijgt na de behandeling.

 

One by one wimperextensions bij I love ith

Onze wimperstyliste heeft meerdere certificaten gehaald op het gebied van wimperextensions om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen op dit gebied. Er word gekeken en besproken wat de natuurlijke wimper aankan. U bent ervan verzekerd dat u een set krijgt die is geplaatst door een professional.

 

Hoe onderhoud u One by one wimperextensions

Het is noodzakelijk om uw wimperextensions 3 maal per week te reinigen met de daarvoor speciaal bijbehorende cleansing foam. De cleansing foam is speciaal gemaakt om uw wimpers te reinigen.

Uw wimpers beschermen uw ogen, zodat hier niks in komt. Bij de cleansing foam krijgt u een borsteltje waarmee u goed tussen de wimperextensions kunt komen en echt alle viezigheid er uit wast.

Als u uw wimperextensions niet goed reinigt is er kans op diverse oogontstekingen en -infecties. Ook kan er wimperluis optreden als u de wimperextensions niet goed reinigt.

 

Behandeling in Rotterdam boeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »