Ombre brows Rotterdam

Powderbrows is een semi-permanente make-up techniek waarbij er een driedimensionale wenkbrauw wordt gecreëerd.

Bij deze techniek word er heel oppervlakkig in de huid gewerkt. Met een permanente make-up machine word er een wenkbrauw gecreëerd waarbij het lijkt alsof de wenkbrauw is bijgepoedert met make-up. De wenkbrauw word volledig ingeschaduwt maar de naam zegt het al, ''powder''. Het is een semi-permanente techniek. Dit houd in dat je na ongeveer 2 jaar de wenkbrauwen een touch-up moet geven om de perfecte wenkbrauw en kleur intensiteit te behouden.

Powderbrows is geschikt voor elk huidtype. Samen zullen we kijken welke kleur, vorm en stijl het mooiste bij uw wensen aansluit. Allereerst zullen we de wenkbrauwen voortekenen aan de vormen van je gezicht, hierna kunnen we de wenkbrauw perfectioneren zodat deze helemaal aansluit bij jouw wensen.

 

Hou er rekening mee dat powderbrows sneller zal vervagen door zonnebaden. De kleur zal geleidelijk vervagen waardoor u geen gaten in de wenkbrauw krijgt.

 

I love ith beschikt over de nieuwste apparatuur waardoor de huid niet zal beschadigen en door weinig roodheid en zwelling kunt u dezelfde dag alweer aan het werk.

 

Het is belangrijk dat de nazorg instructies worden nageleefd om het mooiste resultaat te behalen. U krijgt een lijstje met nazorg instructies mee na uw behandeling.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »