Brow treatments Rotterdam

In de salon hebben wij diverse brow treatments. Wij kunnen de behandeling geheel aanpassen naar wat uw wensen zijn. Wilt u de wenkbrauwen alleen waxen? Geen probleem, dit is zeer zeker mogelijk. Ook kunnen we uw wenkbrauw kleuren met normale verf of met wenkbrauw henna.

Bij een brow treatment met normale verf, zal de verf merendeels op de wenkbrauwharen hechten. Mocht de verf op de huid hechten zal dit een dag tot 2 dagen aanhouden en hierna is dit verdwenen. Deze behandeling is perfect voor een natuurlijk look.

Ook kunt u kiezen voor een Henna brow treatment. Bij henna brows stempelt de henna ook op de huid, hierdoor word er ook een intense stempel op de huid achtergelaten waardoor u 2 tot 14 dagen een super strakke brow heeft. Hoe lang de henna op de huid blijft zitten is afhankelijk van de nazorg en het huidtype.

 

Brow treatment bij I love ith

Voor de behandeling zullen we samen kijken wat uw wensen zijn. Mocht u de wenkbrauwen ook willen kleuren met normale verf of met henna, zullen we samen bekijken welke kleur het mooiste bij uw wensen, huidskleur, en gezicht past. We beginnen met het shapen van de wenkbrauw door middel van waxen en epileren. Wij zijn geen voorstander van de ouderwetse dunne wenkbrauwen, u hoeft dus niet bang te zijn dat er teveel natuurlijke wenkbrauwharen worden gewaxt of geëpileerd.

Hierna zullen wij de verf of henna aanbrengen en deze strak trekken zodat u een super strakke wenkbrauw heeft.

Na de behandeling word de wenkbrauw afgestyled met highlighter en brow-gel.

 

Hoe onderhoud u Henna brows

Voor henna brows is er een nazorg advies. Om uw wenkbrauwen het mooiste en het langste te behouden word er aangeraden om niet te veel in de zon te zitten, de wenkbrauwen niet te veel nat te maken (dus overmatig water gebruikt met eventuele reiniging van het gezicht)

 

Behandeling in Rotterdam boeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »