Lash lift & filler treatment

  • Geplaatst op
  • 0
Lash lift & filler treatment

De allernieuwste innovatie op het gebied van lash lifting. Een lash lift behandeling met een klinisch bewezen filler, die de wimpers 24% dikker en voller maakt. Ook is er gebleken dat de wimpers vaak ook meer gekruld terugkomen dan voorheen.

InLei lash lift & filler

De InLei lash lift en filler is een behandeling waarbij de natuurlijke wimper voor 6-8 weken permanent word gekruld. Wat zo speciaal is aan dit merk, is dat alle producten zijn getest in het laboratorium in Italië, waar het product ook word gemaakt.

Alle producten zijn dus klinisch getest en ook dierproefvrij, de producten zijn namelijk getest op menselijke haren afkomstig van het hoofd. 

InLei heeft in de behandeling ook een lash filler toegevoegd. Dit is de enige lash filler waarvan is bewezen dat de wimpers 24% dikker en voller worden. Met 3 behandelingen behaal je het optimale resultaat, maar ook met 1 behandeling word de wimper al tot aan de wortel en de kern gevoed om sterker te worden en terug te komen.

 

Hoe gaat een lash filler treatment in zijn werk

Hieronder kunt u goed zien hoe een lash filler treatment in zijn werk gaat en welke materialen er worden gebruikt.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »